Ένας πατέρας απείλησε να σκοτώσει την 19χρονη κόρη του, όταν εκείνη του έκανε coming out από το τηλέφωνο και στη συνέχεια οδήγησε 500 μίλια, χωρίς να σταματήσει να την αντιμετωπίσει.

Η κοπέλα, που είναι φοιτήτρια στο κολέγιο της Narbonne στα νότια της Γαλλίας, είπε ότι άρχισε να βγαίνει με μια άλλη γυναίκα, και ξεκίνησε σιγά-σιγά να κάνει coming out στα φιλικά της πρόσωπα ως λεσβία. Την περασμένη εβδομάδα, κάλεσε τον πατέρα της που ζει στη βορειοανατολική πόλη του Στρασβούργου και του έκανε coming out.

Ο 52χρονος πατέρας της, όπως περιέγραψε αργότερα στους ερευνητές, έτρεμε από τον θυμό του, όταν άκουσε την κόρη του να του λέει ότι είναι λεσβία. Η κόρη είπε ότι την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους.

Την Παρασκευή το πρωί, ο πατέρας μπήκε στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μέχρι το κολέγιο της, χωρίς να σταματήσει πουθενά. Οδήγησε για 800 χιλιόμετρα ασταμάτητα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη πήγαινε-έλα περίπου) με σκοπό να πάει να τη βρει.

Σύμφωνα με το I’Indépendant, ο πατέρας μόλις έφτασε, βρήκε την κόρη του λίγο έξω από το κολέγιο και της φώναξε, απειλώντας την και πάλι ότι θα τη σκοτώσει.

Η νεαρή γυναίκα έτρεξε σε ένα κτίριο του κολεγίου και κρύφτηκε. Ένας υπάλληλος εμπόδισε τον πατέρα να εισέλθει, ενώ η κόρη του κάλεσε την αστυνομία από το κινητό της.

Ο άνδρας συνελήφθη, αμέσως, και κρατείται μέχρι τη δίκη. Η κόρη του, η κοπέλα της, και η μητέρα της, έχουν καταθέσει ποινικές καταγγελίες εναντίον του πατέρα.

Εκπρόσωπος του εισαγγελέα δήλωσε ότι ο άντρας είχε «δυσανάλογη αντίδραση» στο coming out της κόρης του.

*Από το Antivirus

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια