Μπορεί οι εγκέφαλοι της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και τα πρωτοπαλίκαρα, τσιράκια τους να βρίσκονται στη φυλακή, όσοι «στρατιώτες», όμως, έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή συνεχίζουν να προκαλούν και να προσπαθούν να συντηρήσουν την παρουσία τους.

ΝΙΚΑΙΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νίκαια τις τελευταίες ημέρες έχει γεμίσει με τρικάκια της ναζιστικής οργάνωσης και σύνθημα «Χρυσή Αυγή – Όχι στη Φίμωση» προκαλώντας τους πολίτες της περιοχής που όλα αυτά τα χρόνια έχουν βιώσει στο πετσί τους τις αγριότητες της Χρυσής Αυγής.

ΝΙΚΑΙΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλωστε ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή εφόδου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και σήμερα βρίσκεται στη φυλακή καταδικασμένος σε 10 χρόνια και 2 μήνες.

Οι ναζιστές έκαναν αισθητή και την παρουσία τους τη Δευτέρα κατά τη συγκέντρωση για το μνημόσυνο των δυο χρυσαυγιτών που είχαν δολοφονηθεί έξω από τα γραφεία της οργάνωσης πριν από επτά χρόνια.

Οι συγκεντρωμένοι εμφανίστηκαν ως μέλη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, «Έλληνες για την Πατρίδα». Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που είχε απαγορευθεί από την αστυνομία έγιναν 9 συλλήψεις.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ομάδα του κόμματος Κασιδιάρη που πήγε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να συμπαρασταθεί στους συλληφθέντες, κρυπτόμενη πίσω από δυνάμεις των ΜΑΤ εκτόξευε απειλές κατά των αλληλέγγυων αντιφαστικών που βρίσκονταν στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους αντιεξουσιαστές που είχαν συλληφθεί στη Λαμπρινή.

Πηγή: Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια