Ήταν το 2012 όταν οι Red Hot Chili Peppers ήρθαν για το πρώτο τους live στο ΟΑΚΑ. Οκτώ χρόνια μετά επιστρέφουν, αυτή τη φορά στην Πλατεία Νερού στα πλαίσια του Ejekt Festival. Η σημαντική ανακοίνωση για τους φαν του δημοφιλούς συγκροτήματος δημοσιοποιήθηκε σήμερα στη σελίδα του Ejekt στο facebook.

Οι Red Hot Chili Peppers θα ανέβουν στη σκηνή του Ejekt στις 5 Ιουνίου 2020 στο πλαίσιο της περιοδείας τους.

Η προπώληση εισιτηρίων για ένα από τα πιο δυνατά live του καλοκαιριού θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου.

Η σελίδα του live στο facebook

https://www.facebook.com/ejektfestival/photos/a.10150215741297526/10158207750492526/?type=3&theater

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια