Ελαφρά στο πόδι αυτοτραυματίστηκε ένας αστυνομικός στη Χαριλάου Τρικούπη, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το Open, το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ένστολος τραυματίστηκε στο πόδι, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

*Από το Κουτί της Πανδώρας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια