Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του εργοστασίου επεξεργασίας ελιών στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου στις αρχές Αυγούστου βρέθηκαν θετικοί πολλοί εργαζόμενοι θετικοί στον κοροναϊό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Documento, πληροφορίες από την τοπική κοινωνία αναφέρουν ότι η υπόθεση επιχειρήθηκε να αποσιωπηθεί καθώς ιδιοκτήτης του εργοστασίου είναι ο Παύλος Δέας, παράγοντας της ΝΔ στο νομό και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ορμύλιας με τη ΝΔ το 2000.

Ο επιχειρηματίας είναι γιος χωροφύλακα, ενώ ο αδερφός του πατέρα του Ιων. Δέας ήταν υποψήφιος με την ΕΠΕΝ το 1974. Ο Παύλος Δέας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διατηρεί στενές σχέσεις με τον δήμαρχο Πολυγύρου Στέργιο Ζωγράφο και η ύπαρξη κρουσμάτων στο εργοστάσιο του ήταν κοινό μυστικό στα γύρω χωριά (Σήμαντρα, Βάβδος). Μάλιστα αρκετός κόσμος τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

TVXS

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια