Ο κιμπορντίστας των Stranglers Dave Greenfield έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 αφότου προσεβλήθη από τον νέο κορονοϊό. Μολύνθηκε από την ασθένεια στη διάρκεια νοσηλείας του για καρδιολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός για το μοναδικό του παίξιμο στα πλήκτρα, ενώ ήταν μέλος της πανκ ροκ μπάντας σχεδόν από την αρχή, παρόλο που δεν αποτελούσε ένα από τα ιδρυτικά της μέλη.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος Jean-Jacques “JJ” Burnel τον χαρακτήρισε «μουσική ιδιοφυΐα», ενώ ο ντάμερ Jet Black πρόσθεσε ότι «είχε τη μουσική μέσα τους. Κάναμε τον γύρο του κόσμου μαζί και τον λάτρευαν όλοι. Έχασα έναν από τους πιο αγαπημένους φίλους μου».

Ο νυν κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος είπε ότι «χάσαμε έναν πραγματικό πρωτοπόρο, μουσικό θρύλο».

Ο πρώτος μουσικός και κιθαρίστας των Stranglers Hugh Cornwell σημείωσε ότι ο Greenfield ήταν «αυτό που μας ξεχώριζε ανάμεσα στα άλλα πανκ συγκροτήματα».

Ο Greenfield καταγόταν από το Μπράιτον και έχει υπογράψει ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια της μπάντας, το «Golden Brown», που έφτασε στο Νο 2 των σινγκλ στη Βρετανία το 1982.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια