Πάνω από δύο εβδομάδες πέρασαν από τότε που ανακοινώθηκε ότι η Marianne Faithfull βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και σήμερα μαθαίνουμε ότι η αγαπημένη μουσικός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Στις αρχές Απριλίου η 74χρονη βρετανίδα μουσικός είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου και σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, François Ravard, η τραγουδίστρια ήταν από την αρχή σε σταθερή κατάσταση και ανταποκρινόταν στη θεραπεία.

Όπως και τις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, φαίνεται ότι και αυτή τη φορά τα κατάφερε.

Με ανακοίνωσή της, η Marianne ευχαριστεί όλους όσοι τη σκέφτηκαν και της έστειλαν μηνύματα, αλλά και τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας Βρετανίας, οι οποίοι, όπως σημείωσε, της έσωσαν τη ζωή.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια