Σε φυλάκιση εννέα μηνών με αναστολή για το αδίκημα της διέγερσης για την διάπραξη κακουργημάτων για το οποίο δεν έχει καταδικαστεί ούτε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Γιώργος Καλαΐτζίδης έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

Πρίν λίγο έφυγα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Μου έριξαν 9 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ για την κατηγορία (χουντικής προέλευσης)της “διέγερσης για την διάπραξη κακουργημάτων ή διχόνοια”.Και η ποινή αυτή για μια ανάρτηση που έκανα στο Facebook για τον ΣΕΒ!

Ούτε ο Μιχαλολιάκος δεν καταδικάστηκε σε δίκη που είχε με την συγκεκριμένη κατηγορία.Ουσιαστικά δεν θυμάμαι κανέναν να έχει καταδικαστεί για “διέγερση” και ειδικά με τόσο μεγάλη ποινή.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια