Τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουν ξανά τη συναυλία με την οποία θα παρουσίαζαν το νέο τους δίσκο “Σύνορα” πήραν οι Social Waste, οι οποίοι θα έπαιζαν τον Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη. Μετά από συνέλευση που είχαν τα μέλη της μπάντας κρίθηκε ότι το καλύτερο θα ήταν ν’ αναβληθεί η συναυλία, καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα έχουν πολλαπλασιαστεί και η κατάσταση κοντεύει να γίνει ανεξέλεγκτη.

Στην ανακοίνωσή της απόφασης τους, πέρα από την απαρίθμηση των λόγων που τους οδήγησαν σε αυτή, στάθηκαν επίσης στις ευθύνες της κυβέρνησης για την άνοδο των κρουσμάτων λέγοντας ότι λειτούργησε με γνώμονα τα συμφέροντα των μεγαλοξενοδόχων και tour operators.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος

Η απόφαση ήταν δύσκολη και αμφιταλαντευτήκαμε πολύ, όμως…επειδή:
-Η κυβέρνηση είναι ανεύθυνη και για να μη χαλάσει το χατίρι σε μεγαλοξενοδόχους και tour operators τα κρούσματα αυξάνονται γεωμετρικά.
-Δεν επιθυμούμε να θέσουμε σε κίνδυνο ούτε εσάς,ούτε εμάς,ούτε τους τεχνικούς.
-Δε γουστάρουμε να κάνουμε συναυλίες στις οποίες θα πρέπει να κάνουμε τους “μπάτσους” για να μη …σηκώνεστε απ’ τις θέσεις σας.
-Δε θέλουμε να “τραβάμε απ’τα μαλλιά” τίποτα για να γίνει.
Η συνέλευση της μπάντας αποφάσισε να ΑΚΥΡΩΣΕΙ τη συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβρη στην Τεχνόπολη (αντί εκείνης της 19ης Ιουνίου που επίσης αναβλήθηκε).
Θα τα ξαναπούμε από σκηνής όταν αυτό θα μπορεί να γίνει ανθρώπινα και με ασφάλεια για όλες και όλους τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή.
Είμαστε σίγουροι ότι θα μας κατανοήσετε. Για όσους και όσες είχαν αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία της 19ης Ιουνίου η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα ανακοινωθεί από εδώ μέσα στην εβδομάδα

Η απόφαση ήταν δύσκολη και αμφιταλαντευτήκαμε πολύ, όμως…επειδή:-Η κυβέρνηση είναι ανεύθυνη και για να μη χαλάσει το…

Gepostet von Social Waste (Official) am Sonntag, 16. August 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X