Και με τη βούλα… Έλληνας ΓΤΠ ο γνωστός προπονητής

Την παρουσίαση των στελεχών του νέου κόμματος πραγματοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υπόδικος για τη συμμετοχή του στη ναζιστική οργάνωση.

Από την παρουσίαση ξεχώρισε η σύμπλευση του γνωστού προπονητή Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις με σωβινιστικές, ρατσιστικές τοποθετήσεις του. Άλλωστε, στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή.

Παραμένει άγνωστο αν θα τεθεί εκ νέου σε «μάχιμη» εκλογική θέση ή θα στηρίξει συμβολικά το εγχείρημα «Έλληνες για την Πατρίδα» (Έλληνες Γ.Τ.Π).

Alfavita

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια