Η ανακοίνωση από το στέκι της Καλλιθέας:

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που δεκάδες συνάνθρωποι μας σκοτώθηκαν από τον σεισμό και άλλοι ακόμα αγνοούνται, η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι το ελάχιστο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης την Παρασκευή 29/11, από τις 3 μ.μ. – 9 μ.μ. στον χώρο του στεκιού, διεύθυνση Αριστείδου 121, Καλλιθέα. Η λίστα αναγκών είναι η εξής:

– Παπλώματα
-Κουβέρτες
-Χειμερινά ζεστά ρούχα
-Ξηρά ή τυποποιημένη τροφή όπως κονσέρβες, μακαρόνια και ρύζι.
-Νερό

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν συνάνθρωποί μας μπορούμε έστω και με αυτή τη μικρή χειρονομία έμπρακτης αλληλεγγύης να σταθούμε στο πλάι τους.

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καλλιθέας Buena Vista
Τρόπος επικοινωνίας: buenavista_kal@espiv.net
Αριστείδου 121

Η σελίδα του event στο facebook

Διάβασε ακόμη:

Αλβανία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών- Επιχείρηση εντοπισμού επιζώντων

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X