Ένα σοκαριστικό περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, έχοντας μάλιστα καταγραφεί σε βίντεο. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 12χρονος δέχτηκε ρατσιστικού χαρακτήρα, επίθεση από τον πατέρα συμμαθητή του.

Ο άντρας φέρεται να έπιασε το 12χρονο παιδί από τα μαλλιά και να του χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος. Το  περιστατικό έλαβε χώρα σε πλατεία του Περιστερίου μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών. Το σχετικό βίντεο καταγράφει τον άντρα πάνω από το παιδί που είναι ξαπλωμένο στο έδαφος. Ο 12χρονος μαθητής ακούγεται να λέει… «αρχίζει και με βαράει». «Σε βαράει;», απαντά ο άντρας. «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο…; Σήκω πάνω ρε», λέει και τραβάει το παιδί.

Η οικογένεια του μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού κάνει λόγο για επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα και ζητά την τιμωρία του πατέρα, που κατηγορείται ότι έδειρε το παιδί τους. «Ερχεται με τσαμπουκά και μου χώνει μπουκέτο. Μετά τον ρίχνω κάτω και έρχεται ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του με σπρώχνει και φεύγει ο γιος του. Και μετά με πιάνει από τα μαλλιά και μου χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος», καταγγέλλει, μιλώντας στο Open ο 12χρονος μαθητής.