Με το δικό του μήνυμα αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μάγγο ο καθηγητής του στο Μουσικό Σχολείο Βόλου Σπύρος Κιοσσές.

«Είχα την τιμή, πριν πολλά χρόνια, να διδάξω στο Μουσικό Σχολείο Βόλου. Υπέροχο σχολείο, υπέροχοι μαθητές. Την τελευταία μέρα – θα έφευγα με απόσπαση – με περίμενε στην έδρα ένα τεράστιο κόκκινο χαρτόνι με λίγα λόγια από τα παιδιά του Β2. Τα παιδιά μου. Βασίλη, είχες κι άλλα να πεις. Δε σου έφτανε το χαρτόνι. Ήδη όμως είπες αρκετά, παλικάρι μου. Θα σε θυμάμαι για πάντα».

Ο κ. Κιοσσές εκτός από το μήνυμα ανήρτησε και τα όσα του έγραψε τότε αποχαιρετώντας τον, ο μαθητής του Βασίλης Μάγγος:

«Κύριε Κιοσσέ,

σας ευχαριστούμε για τις τόσο ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί, και για την τόση γνώση και μόρφωση στο μάθημα των αρχαίων και του Ομήρου. Σας εύχομαι να περάσετε καλά στο πανεπιστήμιο και να μην ξεχάσετε το Β2. Έχω κι άλλα να πω αλλά δεν μου φτάνει το χαρτόνι. Ευχαριστώ, με αγάπη. Βασίλης Μάγγος»

Πηγή: tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X