Τριήμερο μπαζάρ βιβλίου για τη μετά Covid εποχή διοργανώνει από τις 25 μέχρι τις 27 Μαΐου το βιβλιοπωλείο καφέ Red n’ noir στην Κυψέλη.

Στο τριήμερο το βιβλιοπωλείο στήνει πάγκο στο πεζοδρόμιο της Δροσοπούλου 52 και προσφέρει τα βιβλία της Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων με έκπτωση μέχρι και 40%.

Το κάλεσμα του Red n’ noir:

Ο κίνδυνος του covid-19 δεν τελείωσε. Αυτό που τελειώνει είναι οι μισθοί του μήνα!

Έτσι λοιπόν (και παίρνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα) από την Δευτέρα 25 μέχρι την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και από τις 12:00 έως τις 22:00 στήνουμε πάγκο στο πεζοδρόμιο της Δροσοπούλου 52 και προσφέρουμε τα βιβλία της Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων με έκπτωση μέχρι και 40%.

Alfeiosbooks Alfeios Εκδόσεις Angelus Novus, Βαβέλ, Εκδόσεις Βιβλιοπέλαγος, Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων, Εκτός Γραμμής, Ενύπνιο, Εκδόσεις Έρμα, Εκδόσεις Εύμαρος – Evmaroslibro, Εκδόσεις Μάγμα, Εκδόσεις redmarks, red n’ noir, Τεφλόν, Futura Books

*Το #rednnoir_bookstore_cafe_bar (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη) στήνει -συγχρόνως και στις ορισμένες αποστάσεις- τα τραπεζάκια και τις καρέκλες του προσφέροντας το ποτήρι (187ml) κρασί με 2,5€ και το μισό λίτρο τσέχικης βαρελίσιας μπίρας Primator Premium με 3,90€ για όλη την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια