Για την πανδημία του νέου κορωνοιού και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μίλησε σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Ζιλιέτ Μπινός. Συγκεκριμένα είπε: «Η μόνη λύση είναι η αλληλεγγύη, το να είμαστε όλοι ενωμένοι. Αν έχεις κάτι που μπορεί να βοηθήσει, μοιράσου το. Η αλληλεγγύη είναι το κλειδί για όλα, ακόμα και την κλιματική αλλαγή. Η ένωση της ανθρωπότητας είναι ο σκοπός της ύπαρξής μας στον πλανήτη κατά τη γνώμη μου».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια