Η Hillary Clinton άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την υπόσχεσή της πως θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ένα τσουνάμι αντιδράσεων ακολούθησε τις δηλώσεις της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και οι πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού πραγματικά προκαλούν τεράστια έκπληξη!

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ορισμένες από τις πληροφορίες έχουν και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται πως στη μάχη της αναζήτησης της αλήθειας για τους εξωγήινους η σύζυγος του Bill Clinton έχει στενή συνεργασία με Έλληνες επιστήμονες, τους οποίους μάλιστα προορίζει για να αναλάβουν πολύ σημαντικά πόστα αν τελικά καταφέρει να μπει στον Λευκό Οίκο!

Όπως διαβάζουμε στο Associated Press, η Hillary αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την ομάδα των ερευνητών που μελετούν το θέμα των εξωγήινων και επιχειρούν να δώσουν μία αναμφισβήτητη απάντηση στο ερώτημα αν υπάρχουν ή όχι.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις έναν Έλληνα, λέει μία παροιμία που μόλις σκέφτηκα. Ε, λοιπόν Έλληνα (ή μάλλον Έλληνες) θα βρεις και στην ομάδα της Hillary.

Μάλιστα, ναι… Όπως τ` ακούς. Και ο πιο διάσημος Έλληνας που συναντάμε σε αυτή την περίπτωση είναι ο Notis Σφακιανάκης, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει μία μυστική, αλλά πολύ ουσιαστική σχέση με την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ το 2016.

Ο ίδιος λέει πως γνωρίζεται με τη Hillary από την προηγούμενη ζωή του και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είχαν μαζί πετάξει με το κοσμοσκάφος του Αριστοτέλη από τον Λαγό Β` στο Σείριο και από εκεί στη Θεσσαλονίκη.

Η σχέση της Hillary με τον Notis είναι τόσο δυνατή και ουσιαστική που σύμφωνα με το CNN η μέλλουσα Πρόεδρος των ΗΠΑ προορίζει τον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστής και φωτεινό παντογνώστη για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ στην κυβέρνησή της.

Άλλωστε, ο Notis μπορεί και προεκλογικά να παίξει το αντίβαρο του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς είναι κι αυτός εξίσου ΟΥΦΟ και φασίστας.

Να `ταν, όμως, μόνο ο Notis…; Όχι. Υπάρχουν κι άλλοι σημαντικοί Έλληνες μελετητές που δουλεύουν εδώ και χρόνια για λογαριασμό της Hillary με στόχο να ανακαλύψουν την αλήθεια που κρύβεται εκεί έξω.

Ο Κώστας Χαρδαβέλας είναι ένας από τους αρχαιότερους συνεργάτες της, ενώ τη σκυτάλη τα τελευταία χρόνια έχει λάβει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, με τον οποίο η κα. Clinton (όπως βλέπετε και στην αποκλειστική φωτογραφία μας) κάνει πολύ συχνά skype, ενώ εδώ και χρόνια το «Πώς και γιατί ζουν ανάμεσά μας» βρίσκεται μόνιμα στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαράς της.

hillary

Επειδή, όμως, δεν μπορεί να τα κάνουμε όλα πια εμείς οι Έλληνες, θα βοηθήσει στην αναζήτηση της εξωγήινης ζωής και ένας άλλος έμπειρος συνάδελφος – ψεκασμένος. Ο Φοξ ο Μόλντερ, ο οποίος μαζί με τη Μιλφάρα τη Σκάλι έχει δεσμευθεί να παραδώσει όλα τα απόρρητα X-Files στη Hillary, ώστε αυτή με τη σειρά της να τα μοιραστεί με την ανθρωπότητα!

Τουρουρουρουρουρουρουυυυ!

*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]