Ολη η κακία αλλά και η τρυφερότητα που μπορεί να υπάρξει σε αυτόν τον κόσμο χώρεσε σε ένα ταινιάκι κινουμένων σχεδίων της Pixar.

Σε μόλις 8 λεπτά, οι δημιουργοί της μικρού μήκους ταινίας Kitbull, περιγράφουν πως ο άνθρωπος κακοποιεί τα ζώα αλλά και πως η τρυφερότητα μπορεί να τα κάνει ευτυχισμένα.

Ένα αδέσποτο μαυρό γατάκι κι ένα σκυλάκι pitbull βρίσκουν έναν δικό τους τρόπο επικοινωνίας που τα βοηθά να αντιμετωπίσουν τις κακουχίες αυτού του κόσμου και την αγριότητα των ανθρώπων.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X