Οριστικά εκτός δημοτικών εκλογών η παράταξη της Χρύσης Αυγής στη Θεσσαλονίκη, καθώς απορρίφθηκαν οι ενστάσεις των τριών συνδυασμών, μεταξύ των οποίων, που «κόπηκαν» για τυπικούς λόγους ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου τελικά 19 συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις 26 Μαΐου.

Ειδικότερα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με απόφασή του δεν έκανε δεκτές τις ενστάσεις κατά της μη ανακήρυξής τους καθώς άκυρες θεωρήθηκαν οι δηλώσεις που είχαν καταθέσει επειδή δεν αναφέρονταν ρητά τα ονόματα των υποψηφίων για τη δημοτική ενότητα Τριανδρίας, η οποία έχει ενωθεί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους συνδυασμούς «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια και «Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαμπάση.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]