Την ημέρα που ο Ιβάν Σαββίδης δήλωνε στο Πρώτο Ψέμα ότι είδε τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και του θύμισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν ανακοίνωσε πως πρόκειται να γυρίσει σε ταινία τη ζωή του Ρώσου Προέδρου. Τυχαίο;

Μπορεί να μοιάζει τυχαίο, αλλά δεν είναι, καθώς οι δύο ειδήσεις συνδέονται μεταξύ τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να είναι βασικός χρηματοδότης και παραγωγός της συγκεκριμένης ταινίας.

Βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Όλιβερ Στόουν και μαζί προχωρούν βήμα – βήμα στο στήσιμο της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Πούτιν και αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ταινία, τιμής ένεκεν στον Ρώσο Πρόεδρο, τον οποίο θεωρεί ευεργέτη του και του χρωστάει τεράστια ευγνωμοσύνη.

Από τη στιγμή, όμως, που βάζει τα λεφτά είναι λογικό να έχει κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις από τον Όλιβερ Στόουν και όπως μαθαίνουμε έθεσε βέτο ως προς τον πρωταγωνιστή της ταινίας.

Αρχικά, ο σκηνοθέτης είχε επιλέξει για το ρόλο του Πούτιν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είχε εκφράσει στο παρελθόν την προσωπική του επιθυμία να υποδυθεί τον Ρώσο Πρόεδρο.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συγκινημένος από την ερμηνεία Τσίπρα την προηγούμενη Παρασκευή στη Βουλή για την τροπολογία που χάριζε τα πρόστιμα στη ΣΕΚΑΠ, αποφάσισε να ζητήσει από τον Όλιβερ Στόουν να προσλάβει για το ρόλο τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Η επιθυμία του είναι φυσικά… διαταγή κι έτσι ο Αλέξης Τσίπρας θα υποδυθεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη μεγάλη οθόνη.

Καλά πληροφορημένες πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι ενθουσιασμένος από την τιμή που του γίνεται και έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής με δασκάλους τους Γιώργο Κιμούλη και Λάκη Λαζόπουλο.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε επίσης μαθήματα τζούντο, στο οποίο ο Πούτιν έχει μαύρη ζώνη, αλλά και μαθήματα σκοποβολής.

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας μόλις πήρε το ρόλο έστειλε ειρωνικό sms στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος έχει σκάσει από τη ζήλια του.

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να την ακολουθείτε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]