Καλά ενημερωμένες πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως η επίσκεψη στο Άγιο Όρος και η συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο είναι μόνο η αρχή για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να γίνει Πρωθυπουργός και στην προσπάθειά του αυτή θα προσπαθήσει να έχει ως σύμμαχό του κάθε ανώτερη δύναμη στον πλανήτη.

Η αρχή έγινε με την Ορθόδοξη και την Καθολική Εκκλησία, ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να περιοριστεί στον Χριστιανισμό. Πολύ σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες θρησκείες. Για παράδειγμα, το βουδισμό.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του λοιπόν στην Ιταλία, για να επισκεφθεί τον Πάπα στο Βατικανό, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση και με τον παλαίμαχο Ιταλό ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Μπάτζιο, γνωστό και με το παρατσούκλι «μικρός Βούδας».

1 (3)

Αμέσως μετά θα περάσει στον Θιβετιανό Βουδισμό και ήδη στην Κουμουνδούρου γίνονται προσπάθειες να οριστεί ημερομηνία για ένα τετ α τετ με τον Δαλάι Λάμα.

Κλεισμένη πρέπει να θεωρείται ήδη η συνάντηση Τσίπρα με τον Έλληνα αρχισατανιστή, Ασημάκη Κατσούλα και με μέλη του συγκροτήματος «Rotting Christ».

Επίσης, θα επιδιώξει συνάντηση με τους Metallica, οι οποίοι είναι γενικότερα Θεοί, αλλά και με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, προκειμένου να φιλήσει το χέρι του Θεού!

4 (3)

Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες τέλος αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές και με τον George Lucas, ώστε ο Τσίπρας που είναι λάτρης των Star Wars να συναντηθεί με τον Obi-Wan Kenobi και να του πει την ατάκα «The Force will be always with you, Alexis».

Ο δρόμος που χαράσσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζει τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ, οι οποίοι έσπευσαν να κλείσουν το ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία είναι η «Θεά» του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Κατά τα άλλα εκτιμάται πως δεν χρειάζεται άλλη θεϊκή επίκληση με δεδομένη τη δυνατότητα του Πρωθυπουργού να έχει απευθείας επικοινωνία με τον Παμμέγιστο.

Στη Χρυσή Αυγή δεν έχουν τον Θεό τους και δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ξεχωριστή συνάντηση, εκτός φυσικά από τις τακτικές επαφές με τον Αμβρόσιο οι οποίες θα συνεχιστούν.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ως μόνο του Θεό το χρήμα και θα συνεχίσει κανονικά τις επαφές του, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να κάνει κάποιες συναντήσεις με τη Μόνικα και τον Κωστή Μαραβέγια, οι οποίοι ταιριάζουν πολύ με το σακίδιό του!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]