“Η εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού τοκογλυφικού συστήματος καταφθάνει για να σφραγίσει και επισήμως την υποδούλωση της χώρας και την αφαίμαξη του ελληνικού λαού“.

Όχι, δεν το είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε η Αλέκα Παπαρήγα. Δεν είναι δήλωση του Πάνου Καμμένου. Αποτελεί απόσπασμα της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Η γερμανίδα καγκελάριος ταιριάζει γάντι στο ρόλο που της έχει αναθέσει εδώ και 2,5 χρόνια ο μέσος νεοέλληνας: είναι η προσωποποίηση των “Μνημονίων”. Η τρόικα δεν έχει πρόσωπο: Γιούνγκερ, Τόμσεν, Ντράγκι και όλοι αυτοί οι πώς-τους-είπαμε είναι μεν κι αυτοί υπάλληλοι της διεθνούς συνομωσίας που θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα, αλλά δεν είναι γυναίκες, δεν είναι τόσο άσχημοι και δεν μιλάνε Γερμανικά.

Και είναι πολλοί, οπότε τους λες όλους μαζί “τρόικα” και καθαρίζεις. Η Κριστίν Λαγκάρντ πήγε κάποια στιγμή να διεκδικήσει το Β’ Γυναικείο, αλλά από τότε που έκανε μία δήλωση και γέμισε ο τοίχος της στο Facebook υβριστικά σχόλια στα Ελληνικά, σταμάτησε να ασχολείται δημόσια με τη χρεοκοπία μας.

Έτσι λοιπόν, η Άνγκελα Μέρκελ συγκεντρώνει τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης, αφού είναι εκπρόσωπος του μεγάλου κεφαλαίου (γενικώς και αορίστως), εντεταλμένη των “τοκογλύφων” ή στρατηγός των Ναζί, αν όχι μετενσάρκωση του Σατανά. Τι ειρωνεία: οι Έλληνες νεοναζί αγκαλιάζουν τη “λαϊκή” αισθητική (και τη συνακόλουθη ρητορική) των γελοιογραφιών που απεικονίζουν την Άνγκελα ντυμένη με στολή του Τρίτου Ράιχ ή με μουστάκι τύπου Αδόλφου.

Η διατύπωση της ανακοίνωσης είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του “αντιμνημονιακού” μένους που αναμένεται να αναζωπυρωθεί με την άφιξη της γερμανίδας καγκελαρίου στην ελληνική πρωτεύουσα. Η συμμορία του Μιχαλολιάκου ετοιμάζεται να εξαργυρώσει λίγα ακόμη κέρδη από την επιλογή της να πολεμήσει τα “Μνημόνια”. Όσο κι αν φωνάζουν οι “προοδευτικοί”, έχουν χάσει εντός έδρας πριν ακόμη βγουν οι ομάδες στο τερέν. Μπορεί η ρητορική του “τοκογλυφικού συστήματος”, της “υποδούλωσης” και της “αφαίμαξης” να εφευρέθηκε από την Αριστερά, αλλά η πατέντα έληξε. Αυτό συνέβη από τη στιγμή που στη θέση των ιδεολογιών και των πολιτικών θέσεων μπήκε ο απίστευτος διαχωρισμός των πάντων σε “μνημονιακούς” και “αντιμνημονιακούς”. Η Χρυσή Αυγή διάλεξε έγκαιρα στρατόπεδο. Τώρα, η περίφημη “ξύλινη γλώσσα” μετατρέπεται σε όπλο στα χέρια μαυροφορεμένων τύπων με κοντάρια από σημαίες.

Τι υπέροχη ευκαιρία να “ενωθούμε” ξανά όπως το καλοκαίρι του ’11. Συριζαίοι, Κνίτες, “μπάχαλοι”, θα συναντηθούν και πάλι στο Σύνταγμα με “Καμμένους” αλλά και Χρυσαυγίτες. Απλώς αυτή τη φορά θα το ξέρουν. Καλώς να τη δεχτούμε!

 

 

Θέμος “Απίκος” Ρίζος

 

ΥΓ. Σε άλλα, πιο βαρετά νέα, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε περήφανα ότι από την ημέρα εφαρμογής της επιχείρησης “Ξένιος Ζευς” στην Αττική έχει προσαγάγει πάνω από 33 χιλιάδες αλλοδαπούς, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 2.984 για παράνομη παραμονή στη χώρα.  Περιέργως, “για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παροχή καταλύματος σε μεγάλο αριθμό ατόμων και διευκόλυνση της παραμονής τους” και άλλα τέτοια ασήμαντα συνελήφθησαν μόλις δεκαπέντε (15). Αυτό θα πει “χτυπάω το πρόβλημα στη ρίζα του”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]