Στην προσαγωγή 9 ατόμων, μελών του “Κινήματος στην Πόλη του Ζωγράφου” προχώρησε πριν λίγο η αστυνομία όπως καταγγέλλει η πρωτοβουλία “Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη”.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας ενημέρωναν τους πολίτες έξω από σούπερ μάρκετ, για τα δικαιώματά τους και τις αναγκαίες διεκδικήσεις που πρέπει να στηρίξουν σε σχέση με τη διενέργηση ελέγχων για κορωνοϊό, την ενίσχυση με ΜΕΘ και τις προσλήψεις γιατρών για τη δημόσια υγεία. Όπως υποστηρίζουν τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

“Δεν ενοχλεί την κυβέρνηση φαίνεται που σε μεγάλες επιχειρήσεις και σε εφημερίες των νοσοκομείων συνωστίζονται οι εργαζόμενοι για να κάνουν τη δουλειά τους. Τη δημόσια υγεία άλλωστε παρατημένη την έχει…”, σχολιάζει η πρωτοβουλία που ανέδειξε το συμβάν και καλεί:

Να σταματήσει το κυνηγητό σε όσους αγωνίζονται για τη δημόσια υγεία!
Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι 9 προσαχθέντες, μέλη του “Κινήματος στην Πόλη του Ζωγράφου”!

Προσαγωγές στου Ζωγράφου λόγω ενημέρωσης πολιτών

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: 9 προσαγωγές στου Ζωγράφου, σε ανθρώπους που φώναζαν για ΜΕΘ και δημόσια δωρεάν υγεία!Να πού "το παίζουν μάγκες" η αστυνομία και η κυβέρνηση!Κάνουν έλεγχο και προσαγάγουν όσους, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, ενημερώνουν τους εργαζομένους και τους πολίτες για τα δικαιώματά τους και διεκδικούν ΤΕΣΤ, ΜΕΘ και προσλήψεις γιατρών για τη δημόσια υγεία!Δεν ενοχλεί την κυβέρνηση φαίνεται που σε μεγάλες επιχειρήσεις και σε εφημερίες των νοσοκομείων συνωστίζονται οι εργαζόμενοι για να κάνουν τη δουλειά τους. Τη δημόσια υγεία άλλωστε παρατημένη την έχει…Να σταματήσει το κυνηγητό σε όσους αγωνίζονται για τη δημόσια υγεία!Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι 9 προσαχθέντες, μέλη του "Κινήματος στην Πόλη του Ζωγράφου"!#ΜένουμεΕνεργοί #Covid19Solidarity

Gepostet von Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη am Samstag, 11. April 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια