Δεν σταματά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού από την αρχή των Χριστουγέννων ως και σήμερα. Ο Κ. Μητσοτάκης που από την αρχή της θητείας του έχει οργώσει την ελληνική επικράτεια με μπάνια στην Κρήτη και περιπάτους στο Μέτσοβο αυτές τις μέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ για την συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο. Μέσα στο βαρύ πρόγραμμά του, ήταν και ο αγώνας NBA ανάμεσα στους Γουίζαρντς και τους Σέλτικς που έπρεπε να παρακολουθήσει.

Ο πρωθυπουργός καθόταν μάλιστα δίπλα στον πάγκο των Γουίζαρντς, βλέποντας τους γηπεδούχους να κάνουν την έκπληξη και να επικρατούν με 99-94 των Σέλτικς.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια