Μικρός το δέμας αλλά μεγάλος στη ψυχή ο John Oliver Zippay, διαγνώστηκε με λευχαιμία στα τρία του. Πριν τα Χριστούγεννα ολοκλήρωσε την χημειοθεραπεία, βγαίνοντας νικητής

Ραγίζει καρδιές βίντεο που κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστή ένα 6χρονο αγοράκι, υπενθυμίζοντας σε όλους μας τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή.

Ο John Oliver Zippay διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία τον Νοέμβριο του 2016, σε ηλικία μόλις 3 ετών. Πέρασε 18 μέρες στο νοσοκομείο και ακολούθησαν μερικά χρόνια με χημειοθεραπεία. Δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα, ολοκλήρωσε τον τελευταίο γύρο της χημειοθεραπείας, έχοντας βγει νικητής από την τριετή σκληρή μάχη που έδωσε. Την προηγούμενη Τετάρτη επέστρεψε στο σχολείο του στο Οχάιο των ΗΠΑ και η υποδοχή που του επιφύλαξαν μαθητές και δάσκαλοι ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

 

 

*Αλιευμένο από το news247

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια