Σε σχόλιο με αφορμή τη δολφονία του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε με ανάρτησή του ο Αντρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, εμφανώς ενοχλημένος, συνέδεσε το περιστατικό μ’ εκείνο της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια και την προκλητική παροχή προστασίας από την αστυνομία στον Μένιο Φουρθιώτη.

“Μετα τη δολοφονια του Σωκρατη πριν δεκα χρονια και του Γιωργου χτες τουλαχιστον δεν ανησυχω για την προστασια του Φουρθιωτη! Ρε πως καταντησαμε!” σχολίασε ο Α. Μικρούτσικος παίρνοντας θέση για τα τελευταία γεγονότα.

 

Μετα τη δολοφονια του Σωκρατη πριν δεκα χρονια και του Γιωργου χτες τουλαχιστον δεν ανησυχω για την προστασια του Φουρθιωτη! Ρε πως καταντησαμε!

Δημοσιεύτηκε από Adreas Mikrutsikos στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]