Δεν υπάρχουν λόγια…

Οι αυξημένες προσφυγικές – μεταναστευτικές ροές στη Λέσβο μαζί με την ανικανότητα της Κυβέρνησης οδηγούν σε αποφάσεις που ξεπερνούν τη λογική.

Σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην κοινότητα Μόριας παρουσία του Περιφερειάρχη Κωστα Μουτζουρη , του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου, του Δημάρχου Μυτιληνης Στρατή Κύτελη και του Προέδρου της Μοριας Γιαννη Μαστρογιαννη αποφασίστηκε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης κλείνει τα σύνορά του με το Δήμο Δυτικής Λέσβου για να μην έρχονται στη Μόρια οι μετανάστες που φθάνουν στη Δυτική Λέσβο!

Με δύο λόγια όσοι μετανάστες – πρόσφυγες βγαίνουν στη Δυτική Λέσβο να μένουν εκεί…

Απίστευτη απόφαση ! Πέρα από κάθε λογική!

Η πρώτη αντίδραση από τη Νίκη Τσιριγώτη του ΚΚΕ:

Δήλωση της Νίκης Τσιριγώτη

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μυτιλήνης

“Πληροφορούμαστε ότι από τους Δημάρχους, τον Περιφερειάρχη και τον κυβερνητικό βουλευτή του νησιού μας παίρνονται αποφάσεις και μπαίνουν σε ισχύ.

Απαιτούμε εδώ και σήμερα τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, του μόνου αρμόδιου να παίρνει αποφάσεις. Εκτός και αν έχουμε χούντα που το κατάργησε”.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην κοινότητα Μόριας

Gepostet von LesvosPost.com am Sonntag, 1. März 2020

 

*Από το Lesvonews.net

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια