Εικόνες που δείχνουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύονται σήμερα στα Social Media. Βαριά πάσχοντες ασθενείς είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον στην αίθουσα αναμονής, περιμένοντας για τη συνέχιση της θεραπείας τους. Χειρουργεία και λοιπές ιατρικές πράξεις έχουν πάει πίσω εξαιτίας της επιβάρυνσης του νοσοκομείου για την κάλυψη των αναγκών της πανδημίας και της συνολικής απουσίας μέτρων ενίσχυσης από την κυβέρνηση.

Μία από τις σχετικές αναρτήσεις:

 

Αντικαρκινικό νοσοκομείο “Θεαγένειο”, Θεσσαλονίκη. Αναρίθμητοι βαριά πάσχοντες άνθρωποι συνωστισμενοι στην αίθουσα…

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Ελασσονίτης στις Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X