Μ’ έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας στην Κυψέλη ολοκληρώνεται το 2020. Η ενέργεια έγινε εν μέσω κλίματος αστυνομοκρατίας και φόντο τις απειλές από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 10:25 το βράδυ επί της οδού Κίου 5 στην Κυψέλη. Ιστοσελίδες που επικαλούνται αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν χαμηλής έντασης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια