“Να κάνετε το εμβόλιο κι αφήστε κάποιους φανατικούς, δήθεν Χριστιανούς, κληρικούς & λαϊκούς, τους λεγόμενους “Ζηλωτάς”, ανέφερε ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος, κατά το σημερινό κήρυγμά του και πριν την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας εντός του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου.

Αν κι ο Μητροπολίτης λέει τ’ αυτονόητα, η προτροπή του είναι πολύ σημαντική, δεδομένου ότι δεν ακούγονται τα ίδια λόγια σε πολλές άλλες εκκλησίες, με πρόσφατο αρνητικό παράδειγμα εκείνο του Μητροπολίτη Κυθήρων, που ανέφερε ότι τα εμβόλια γίνονται με προϊόν των εκτρώσεων.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία για να βγάλει έξω όσους δεν φορούσαν μάσκα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια