“Πέρα από την αδικαιολόγητη βια, έχω σοκαριστεί με την παραπληροφόρηση που διακινεί η αστυνομία. Ένας από τους δύο γιους είναι φίλος μου, ασκούμενος δικηγόρος, μουσικός και είναι επιβεβαιωμένο από μένα προσωπικά πως δεν είχε κανένα απολύτως οργανωτικό ρόλο στην κατάληψη. Με πιτζάμες και χωρίς παπούτσια τον πήγαν στο τμήμα, αλλά το λαϊκό δικαστήριο βιάστηκε στο μεταξύ να βγάλει τυφλά συμπεράσματα”, τονίζει μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Νίκος Ευσταθίου.

Η ανάρτησή του στο Facebook

Περα απο την αδικαιολογητη βια, εχω σοκαριστει με την παραπληροφορηση που διακινει η αστυνομια.Ειναι τραγικο ψεμα πως…

Gepostet von Niko Efstathiou am Mittwoch, 18. Dezember 2019

 

Αναρτήσεις του στο twitter

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια