Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει μετά την παρέμβαση του Υφυπουργού παρά των Πρωθυπουργό εναντίον της εισαγγελέως στη δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη για την αγόρευσή της, φέρνει στην επιφάνεια και αρκετές άλλες παραμέτρους που μέχρι σήμερα δεν απασχολούσαν την επικαιρότητα. Μια από αυτές είναι η σχέση του συνηγόρου υπεράσπισης με την ηγεσία της ΝΔ καθώς θεωρείται ο ‘”άνθρωπος της” στη Ρόδο.

Όπως,  αποκαλύπτεται από τοπικά δημοσιεύματα, ο Άκης Δημητριάδης, δικηγόρος του Ροδίτη που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, ήταν ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη ως ειδικός πληρεξούσιος και αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019.

Έχοντας σχετική εξουσιοδότηση με την προσωπική υπογραφή του Προέδρου της ΝΔ, ήταν ο αρμόδιος να εκπροσωπεί το κόμμα και να ενεργεί για λογαριασμό της ενώπιον κάθε αρχής, του Εφόρου Δικαστικών Αντιπροσώπων, σε όλα τα εκλογικά τμήματα της εκλογικής περιφέρειας Δωδεκανήσου, καθώς και στη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων, στο Πρωτοδικείο.

Ο άνθρωπος του Προέδρου της ΝΔ στη Ρόδο 

Η πολιτική ταυτότητα του συνηγόρου υπεράσπισης και οι επαγγελματικές του επιλογές, δεν θα είχαν κάποια ιδιαίτερη σημασία αν δεν είχε προηγηθεί η ατυχής παρέμβαση από το Μαξίμου, που ο Άκης Σκέρτσος αναγκάστηκε να ανασκευάσει μετά την κατακραυγή.

 

TVXS

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια