Μάλλον ο συνωστισμός στις πλατείες επιτρέπεται όταν πρόκειται για εγκαίνια από τον Δήμαρχο Αθηναίων. Γι’ αυτό και ο κόσμος συνέρρευσε στα εγκαίνια σήμερα για την ανακατασκευή της πλατείας Ομονοίας.

Επειδή όμως δεν είχαν μπύρες στο χέρι όπως στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και πήγαν για τα εγκαίνια που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης, τα ΜΑΤ ούτε έκλεισαν τα φώτα της πλατείας, ούτε ξυλοκόπησαν τους παρευρισκόμενους στην πλατεία.

Μάλλον γιατί δεν ήταν περασμένες 12…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια