Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

“Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν πας στον χώρο του”, τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε:

“Του ρίχνεις ένα χαστούκι, του λες θα πάω στην αστυνομία, του λες θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις σε αυτή τη δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, με συνέπεια να το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις”.

Απάντηση Χρανιώτη:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια