Μετά τη λογοκρισία σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή “Σήμερα”, το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να νομιμμοποιήσει ξανά με την παρουσία του αυτές τις πρακτικές.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή έκοψε τη βουλεύτρια στον αέρα κι ενώ είχε προηγηθεί τοποθέτησή της με την οποία αναδείκνυε την επιλεκτική ευαισθησία των καναλιών για τη βία, καθώς δεν έχουν προβάλλει στο ελάχιστο τα περιστατικά βίας σε πολίτες από την αστυνομία χτες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη.

«Δεν βλέπω στις τηλεοράσεις» το αποτρόπαιο «να τους γ….σουμε, να τους σκοτώσουμε!» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη πριν οι δημοσιογράφοι την εμποδίσουν να συνεχίσει.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια