«Εμείς εκεί στ’ Απειράθου είμαστε όλοι επαναστάτες. Ξέρουμε να λέμε μόνο “όχι”. Να αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε προσπαθεί να μας υποτάξει»

Η είδηση του θανάτου του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου έφερε θλίψη στο άκουσμά της. Ο πρώτος Παρτιζάνος δεν είναι πια μαζί μας.

Πάντα πρώτος σε κάθε αγώνα, αντιμαχόμενος κάθε δικτατορία, κάθε απολυταρχική μορφή εξουσίας, από όταν κουρέλιαζε το γόητρο του Τρίτου Ράιχ μέχρι τη χούντα των Συνταγματαρχών. Ποτέ απών, πάντα παρών. Αυτό προσπάθησαν να αποτυπώσουν στο χαρτί μερικοί αγαπημένοι Έλληνες, αλλά και ξένοι σκιτσογράφοι… αυτή την ηρωικότητα και τον ατέλειωτο αγώνα για δικαιοσύνη.

No photo description available.

 Σαρανταποζαρούσα

Σαρανταποζαρούσα

No photo description available.

No photo description available.

Εικόνα

Ο σκιτσογράφος Κάρλος Λατούφ αποχαιρέτησε τον Γλέζο με ένα παλιότερο σκιτσάκι του και μια φωτογραφία από μια παλιότερη συνάντηση μαζί του.

No photo description available.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια