Πριν λίγο, γίναμε μάρτυρες της αδικαιολόγητης επέλασης των δυνάμεων της περιβόητης ομάδας «Δράση» στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα.
Μετά την πρωινή παρέλαση των αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας όπου οι αύρες του κ. Χρυσοχοΐδη διέλυσαν την ειρηνική διαδήλωση για στήριξη στον απεργό πείνας και δίψας Δ.Κ., τώρα ο Χρυσοχοΐδης έστειλε δυο διμοιρίες ΔΡΑΣΗ για τρεις παρέες γιατί είχαν το θράσος να κάθονται στην πλατεία της γειτονιάς.
Απ’ ότι φαίνεται η αστυνομία κινητοποιήθηκε  πιο γρήγορα για λίγους εφήβους παρά για τον Λιγνάδη ή για συμμετοχή στην εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Είναι προφανές ότι καμία από αυτές τις επιλογές της κυβέρνησης δεν έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διασποράς του ιού αλλά στοχεύουν ξεκάθαρα στην διάδοση της τρομοκρατίας στις γειτονιές μας.
Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κουκακίου – Πετραλώνων – Νέου Κόσμου δηλώνουμε πως η αστυνομοκρατία δεν μας φοβίζει. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σε πρακτικές που μας γυρίζουν στις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια