Σύμφωνα με τους βουλευτές της ΝΔ, οι «μπαχαλάκηδες»- όπως αποκαλούν σωρηδόν όποιον και όποια αντιστέκεται- δεν έχουν δικαιώματα όπως τα ορίζει το Σύνταγμα, γι’ αυτό και σύμφωνα με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, «μπορεί να τους ξεβρακώνει η αστυνομία».

Σε δηλώσεις του στο Action 24 και ερωτηθείς αν μπορείς να ξεβρακώσεις τους μπαχαλάκηδες, o Μπάμπης Παπαδημητρίου απάντησε: «Βεβαίως και μπορείς. Διότι εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση. Εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση, την ελευθερία τη δική σας και τη δική μου. Το μόνο που προσπαθείτε να κερδίσετε είναι τους ανθρώπους που ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι αν δεν βάλουμε λίγη τάξη σε αυτόν τον τόπο δεν θα μπορέσουν ούτε δουλειές να βρουν, ούτε να πάμε παρακάτω, ούτε να ξαναχτίσουμε τη χώρα».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια