Μια εικόνα που τους προηγούμενους μήνες είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε από χώρες που χτυπήθηκαν σκληρά από το πρώτο κύμα της Covid-19, έρχεται από το Νοσοκομείο Βόλου. Σοροί νεκρών από κορωνοϊό σε σακούλες βρίσκονται πάνω σε φορεία εκτός των ψυκτικών θαλάμων του νοσοκομείου.

Η φωτογραφία, είναι από την Πέμπτη 19/11/2020 και σύμφωνα με κύκλους του νοσοκομείου προσπαθεί ο δήμος με το νοσοκομείο από κοινού να βρουν μια λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα.

Όπως τόνισε στο magnesianews.gr ο Νίκος Αγγελέτος, πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών γραφείων Κηδειών Ελλάδος: «υπάρχει πρόβλημα. Το Νοσοκομείο Βόλου έχει οκτώ ψυκτικούς θαλάμους, όταν αυτοί είναι γεμάτοι, οι σοροί μένουν εκτός ψυκτικών θαλάμων».

Περιγράφεται έτσι με τον πλέον γλαφυρό τρόπο η πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια, αλλά και το σημείο κρισιμότητας στο οποίο βρίσκεται η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, η περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας κατέγραψε 107 νέα κρούσματα του ιού.

*Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια