Ο Αθλητικός Όμιλος του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι προχωρά στη δημιουργία τμήματος ποδηλασίας ΑμεΑ, πιστός στο δόγμα ανάπτυξης του αθλητισμού για τα άτομα με αναπηρίες.

Υπεύθυνος αναλαμβάνει ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής ΑμεΑ και πρώην ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Κώστας Γκρέκας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη σελίδα του facebook «Παναθηναϊκός ΑμεΑ – Panathinaikos People with Disabilities» ή στο τηλέφωνο 6977634553 (Κώστας Γκρέκας).

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση στα μέσα Δεκεμβρίου για τη δημιουργία τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ (πινγκ πονγκ).

Τα δύο τμήματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά των μπάσκετ με αμαξίδιο, ξιφασκίας με αμαξίδιο, σκοποβολής ΑμεΑ, κολύμβησης ΑμεΑ και τοξοβολίας Αμέα που ήδη “τρέχει” ο Παναθηναίκός.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια