Εντύπωση προκαλεί δημοσίευμα του zougla.gr, το οποίο αναφέρει ότι παρά τις εκκλήσεις και τα επιπρόσθετα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, την Κυριακή 16 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο πάρτι στο μικρό νησί με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο πάρτι πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό χώρο, σε βίλα γνωστού εφοπλιστή, ενώ οι καλεσμένοι αριθμούν περί τα 200 άτομα.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι αναμένεται να φτάσουν στο νησί των Μικρών Κυκλάδων με ελικόπτερα και κότερα, ενώ το πάρτι θα διεξαχθεί με αφορμή τα γενέθλια του εφοπλιστή ο οποίος θέλει να γιορτάσει φαντασμαγορικά παρά τις ρητές προειδοποιήσει

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια