Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο θρύλος της σόουλ μουσικής, Bill Withers, ο ερμηνευτής επιτυχιών όπως του «Ain’t No Sunshine» και «Lean On Me».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειά τους, άφησε την τελευταία του πνοή στο Λος Άντζελες.

Στην ανακοίνωση περιγράφεται ως ένας «μοναχικός άνθρωπος, που ήλπιζε να ενώσει όλο τον κόσμο. Μιλούσε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους και τους ένωνε».

Έγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στη δεκαετία του 70, μεταξύ των οποίων το «Just The Two Of Us», «Lovely Day» και το «Use Me».

Ήταν γνωστός για βελούδινη βαρύτονη φωνή του και έγραψε ιστορία στον χώρο της σόουλ.

Σταμάτησε να ηχογραφεί το 1985, ωστόσο, τα τραγούδια του παραμένουν θρυλικά και έχουν επηρεάσει μεγάλους καλλιτέχνες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X