Με εντολή της διοίκησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, απαγορεύτηκε η είσοδος στις εγκαταστάσεις του καναλιού Alpha σε όσους εργαζόμενους συμμετείχαν στην τετράωρη στάση εργασίας, εμποδίζοντας τους έτσι να συνεχίσουν την εργασία τους μετά το πέρας της στάσης όπως προβλέπει ο νόμος.

Με εντολή της διοίκησης του Alpha απαγορεύτηκε η είσοδος στις εγκαταστάσεις του καναλιού σε εργαζόμενους που συμμετείχαν στην τετράωρη στάση εργασίας (10.00 – 14.00), εμποδίζοντάς τους έτσι να συνεχίσουν την εργασία τους μετά το πέρας της στάσης όπως προβλέπει ο νόμος, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΠΟΣΠΕΡΤ, μετά από επικοινωνία που είχε με εργαζόμενους.

«Αξίζει να τονισθεί εδώ ότι και με βάση τα όσα γράφει η διοίκηση στις τελευταίες σχετικές με την στάση εργασίας ανακοινώσεις της, φαίνεται ότι θεωρεί πως ο εργοδότης είναι αυτός που αποφασίζει ποιά απεργιακή κινητοποίηση είναι παράνομη ή καταχρηστική και όχι τα αρμόδια δικαστήρια και πως μπορεί αντιποιούμενος την δικαστική αρχή να απειλεί με …συνέπειες όχι μόνο τους εργαζόμενους αλλά και τα σωματεία και την ομοσπονδία στην οποία ανήκουν» σημειώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Η διοίκηση του Alpha ας καταλάβει επιτέλους πως οι απαγορεύσεις που εφαρμόστηκαν εξ αφορμής της πανδημίας της covid19 αφορούν στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και όχι στον περιορισμό της άσκησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας όπως είναι αυτό της απεργίας και πως δεν μπήκε σε καραντίνα η Δημοκρατία, οι νόμοι και το Σύνταγμα» αναφέρει.

*Από το thepressproject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια