“Μην κοιτάξετε ποτέ ξανά με απαξίωση τους ανθρώπους που φεύγουν λόγω πολέμου και φτώχειας”. Αυτό ήταν το μήνυμα του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ποδοσφαιριστή της Πάρμα, με αφορμή τις εικόνες μαζικής προσέλευσης πολιτών στα σούπερ μάρκετ λόγω του κορωνοϊού.

“Σε εσάς που κρατάτε τώρα στα χέρια σας 20 πακέτα μακαρόνια. Σε εσάς που ψάχνετε στην μαύρη αγορά απολυμαντικό για τα χέρια. Σε εσάς που περπατάτε στον δρόμο με την μάσκα στο πρόσωπο. Και σε εσάς που σχεδιάζετε να φύγετε με τα παιδιά σας προς περιοχές που δεν έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό: Μην κοιτάξετε ποτέ ξανά με απαξίωση τους ανθρώπους που φεύγουν λόγω πολέμου και φτώχειας”, δήλωσε ο 20χρονος αθλητής από τη Σουηδία όπως διαβάζουμε στη σελίδα Solidarity Athletes, o 20χρονος αθλητής από τη Σουηδία”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια