Βίντεο με το οποίο απευθύνει μήνυμα συμμετοχής στην αντιφασιστική διαδήλωση της 7ης Οκτώβρη ανέβασε πριν λίγο ο Σπύρος Γραμμένος.

“Στις 7 Οκτωβρίου φοράμε τις μάσκες μας και δίνουμε ραντεβου έξω από το Εφετείο για την απόφαση της δίκης της της Χρυσής Αυγής. Θα είμαι κι εγώ εκεί”, αναφέρει παίρνοντας γι άλλη μια φορά ξεκάθαρη θέση δίπλα σε άλλους καλλιτέχνες ενάντια στο ναζιστικό μόρφωμα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια