Φόβοι για μεγάλη διασπορά του κορονοϊού μετά από χειροτονία σε Μονή σε χωριό της Κοζάνης. Πέντε ιερείς βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Ιδιαίτερα ανησυχητική παραμένει η κατάσταση στην Κοζάνη, όπου εντοπίστηκε ακόμα μία εστία υπερμετάδοσης μετά από χειροτονία σε Μονή.

Εκεί παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού καθώς βρέθηκε αρκετός κόσμος χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, με τους πρώτους φόβους να επιβεβαιώνονται από τα πέντε κρούσματα που εντοπίστηκαν από τη χειροτονία που έγινε στο χωριό Εμπόριο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, μετά τη χειροτονία διακόνου στην Ιερά Μονή Κοσμά του Αιτωλού στην Άρδασσα και σύμφωνα με όσα είπε και ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, πέντε στελέχη του κλήρου μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι ιερωμένοι της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι στην εκκλησιαστική εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου, υπάρχει έντονη ανησυχία για εκτεταμένη διασπορά του κορονοϊού στους κατοίκους της κοινότητας και της πόλης.

*Από το news247.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ιερά Σύνοδος: Ανοιχτές οι εκκλησίες για τα Θεοφάνεια

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X