Αστυνομική επιχείρηση για να κλείσουν ξανά το Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ επιχειρήθηκε το πρωί της Δευτέρα. Οι εργασίες υπό την προστασία της αστυνομίας για το εκ νέου σφράγισμα του αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου «Εμπρός» ευτυχώς σταμάτησαν μετά την μήνυση που κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή Πόλη και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μήνυση έγινε μετά τη διαπίστωση ότι οι εργασίες σφραγίσματος δεν είχαν άδεια από την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων.

Τα συνεργεία υπό την προστασία της αστυνομίας είχαν προλάβει να κλείσουν με σιδεριές μια από τις δυο εισόδους του αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου «Εμπρός». Μετά την υποβολή της μήνυσης, αποχώρησαν ενώ γίνεται διαπραγμάτευση για να αφαιρεθούν οι σιδεριές και από τη μια είσοδο.


Θυμίζουμε ότι υπό τη συνοδεία χάλκινων μουσικών οργάνων και με βαριοπούλες στα χέρια ο κόσμος διάλυσε το Σάββατο το βράδυ τούβλο το τούβλο τους τοίχους από τσιμεντόλιθους με τους οποίους σφράγισαν τον χώρο την περασμένη Τετάρτη οι αστυνομικοί ο ιστορικό θέατρο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια