Φαίνεται ότι ζούμε σε πολύ περίεργες επι-Κούλη-κες εποχές. Χθες, έγινε γνωστό ότι στον κινηματογράφο «Αελλώ», εστάλησαν αστυνομικοί επειδή ανήλικοι έβλεπαν την ταινία Joker. Αστυνομικοί λέγεται ότι απομάκρυναν τα παιδιά ενώ παρόμοιο περιστατικό έγινε και προχτές την προβολή της ίδιας ταινίας, στο Mall Αμαρουσίου.

Το περιστατικό που θυμίζει χώρες της Μέσης Ανατολής ή εποχές να πούμε Χούντας έχει προκαλέσει το θυμό αλλά και τα γέλια των απανταχού χρηστών του Διαδικτύου που δεν έχασαν χρόνο και σχολίασαν αμέσως τις νέες από ότι φαίνεται εποχές της Δεξιάς που ξημερώνουν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια