Το ζήτημα έθεσε στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης της Βουλής ο τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτο να επιρρίπτονται ευθύνες στους γιατρούς για τους θανάτους ασθενών με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ.

«Τις αποφάσεις για το ποιος μπαίνει στις ΜΕΘ τις παίρνουν οι γιατροί. Είναι αυτονόητο αυτό που είπε. Έχετε άλλη άποψη; Να τις παίρνει κάποιος άλλος; Τις παίρνουν οι γιατροί» ανέφερε ο Μάκης Βορίδης.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών αν ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ  οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης που έβγαλαν σκληρή ανακοίνωση κατά του Κοντοζαμανη για το θέμα και απάντησε εκτός μικροφώνου «ναι».

Όπως αποδεικνύεται δεν είναι τυχαία η εδώ και τρεις ημέρες σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Βασίλη Κοντοζαμάνη, καθώς αποτελεί κεντρική πολιτική γραμμή. Η κυβέρνηση προκειμένου να κρύψει τις ευθύνες της για τις τεράστιες ελλείψεις στα νοσοκομεία, δε διστάζει να εξαπολύσει επίθεση στους υγειονομικούς.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια