Τζάμπα μάγκας αποδεικνύεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μετά τα απανωτά χαστούκια που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, σε διπλωματικό επίπεδο, από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, θέλησε να ξεσπάσει τα νεύρα του στον μόνο, χοντρό και αβοήθητο, Ζακ Γαλυφιανάκη.

Όπως καταγγέλλει ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παρουσιαστής του σατυρικού talk show “Between two Ferns”,  ο Ομπάμα είχε απαράδεκτη συμπεριφορά στη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής. Ωστόσο, εμείς δεν είδαμε τίποτα…

Ο Λευκός Οίκος ανάγκασε τον Γαλυφιανάκη να «κόψει» τις άσχημες στιγμές του προέδρου και έτσι εμείς είδαμε μόνο το «καλό» κομμάτι της συνέντευξης. Αυτό στο οποίο ο Ομπάμα εμφανιζόταν ευχάριστος, ακομπλεξάριστος και διασκεδαστικός.
Στην πραγματικότητα, όμως, ο Ομπάμα ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και ενοχλήθηκε πολύ από τις «περίεργες» ερωτήσεις του Γαλυφιανάκη.

Μάλιστα, σε μία ερώτηση που αφορούσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τις πρόσφατες διπλωματικές του επιτυχίες σε Συρία, Κριμαία, αλλά και την υπόθεση Σνόουντεν, όχι μόνο αρνήθηκε να απαντήσει, αλλά σηκώθηκε από την καρέκλα του και κατούρησε τις φτέρες που έχει για ντεκόρ στην εκπομπή του ο Γαλυφιανάκης!

 

galifianakis2

O ηθοποιός είναι συντετριμμένος, καθώς οι φτέρες του (τις οποίες είχε πάρει από την Κρήτη, που είναι ο τόπος καταγωγής του) μαράθηκαν από το προεδρικό κάτουρο και αναγκάστηκε να τις πετάξει.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο παρουσιαστής της εκπομπής σημειώνει με νόημα ότι η εμπειρία της συνέντευξης με τον Ομπάμα ήταν χειρότερη και από αυτή που είχε κάνει με καλεσμένο τον Τζάστιν Μπίμπερ!

 

galifianakis1

Ασφαλώς, η σκηνή του προεδρικού ξαλαφρώματος κόπηκε από τη «μονταζιέρα» του Λευκού Οίκου, ωστόσο, είναι προφανές πως ο Ομπάμα δεν μπορεί ούτε να ακούει το όνομα του Πούτιν, για χάρη του οποίου αναγκάζεται να συνθηκολογεί ακόμη και με νεοναζί ηγέτες, που έχουν καταλάβει την εξουσία στην Ουκρανία.

Η ταραχή του Ομπάμα οφείλεται ακόμη στο γεγονός ότι είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται αντίθετος στο δημοψήφισμα στην Κριμαία, ενώ παλιότερα οι ΗΠΑ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση στο Κόσοβο, ήταν λάτρεις των δημοψηφισμάτων.

Φυσικά ήταν και είναι λάτρεις των στρατιωτικών επεμβάσεων, αλλά και πάλι πρέπει να το κάνουν γαργάρα…

ΥΓ1: Το παραπάνω δημοσίευμα ουδεμία σχέση έχει με πρόσωπα και καταστάσεις της ελληνικής πραγματικότητας. Το ξεκαθαρίζουμε σε περίπτωση που το μυαλό σας πήγε σε πρόσφατη αντιπαράθεση που είχε ένας υποτιθέμενος κωμικός με έναν υπερφίαλο δημοσιογράφο – ποιητή.

 


ΥΓ2: Πολλοί μου ζήτησαν αυτή την εβδομάδα να γράψω για τη Eurovision, αλλά δεν το έκανα. Κι αυτό γιατί ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που επέλεξαν ένα ξενόγλωσσο κομμουνιστικό τραγούδι, ενώ υπήρχαν ανάμεσα στα υποψήφια, δύο  διαμάντια της ορθόδοξης ελληνικής μουσικής. Χριστέ και Παναγιά Παντάνασσα, προφυλάξτε μας από τα σατανικά σουξέ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]