Το ότι ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, παραδέχτηκε εν ολίγοις σήμερα ο δημοσιογράφος, φίλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής και μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Άρης Σπίνος. Στην εξέτασή του στο δικαστήριο απαντώντας πότε έμαθε για τη δολοφονία, απάντησε ότι γνώριζε πως θα γίνει δέκα λεπτά νωρίτερα! Μάλιστα ανέφερε ότι κατάφερε να το μάθει γιατί ακούει τους ασυρμάτους, εννοώντας πιθανότατα αυτούς της αστυνομίας…

Το απόσπασμα της εξέτασης τους μάρτυρα, όπως το καταγράφει το Golden Dawn Watch

Πρόεδρος: Μάρτυρας Άρης Σπινος [Για Νίκο Μιχαλολιάκο].

Πρ: Εσείς για την δολοφονία του Π. Φύσσα ενημερωθήκατε πότε;

Σπι: Βεβαίως λίγα λεπτά πριν γίνει.

Πρ: Πριν γίνει; Για πείτε μας δηλαδή πώς;

Σπι: Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τους ασυρμάτους και άκουσα μετά ότι δολοφονήθηκε αυτό το παλικάρι.

Για τη μαρτυρία Σπίνου, ο δικηγόρος της πολιτικής Αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης σχολίασε σχετικά: “Καταστροφική κατάθεση του μάρτυρα υπεράσπισης Μιχαλολιακου Άρη Σπίνου στη #gdtrial. Κα-τα-στρο-φι-κη!”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια